Vrem să obții o prezență online de succes!

Ne-am concentrat toată atenția pe partea de design & dezvoltare web, pentru că ne dorim să îți oferim servicii de o calitate excepțională, cu atenție la detalii și implicare 100%.

UI/UX design

Îmbinăm latura estetică cu cea practică pentru a crea un design unic, ce va oferi utilizatorului o experiență memorabilă. Plecăm de la un prototip (LoFI – low fidelity design) care evidențiază structura site-ului și arhitectura informațională, urmând să creăm design-ul HiFi (high fidelity), unde introducem paleta de culori, tipografia, imaginile, conținutul de text etc..

Design-ul final va reprezenta exact cum va arăta website-ul și va fi interactiv, pentru că va simula interacțiunea utilizatorului prin folosirea meniului, a butoanelor și a flow-ului în general.

Acest serviciu se referă doar la partea grafică a unui website, fără partea de dezvoltare web, și respectă principiile de UI/UX design. Poți alege să ne ocupăm noi în continuare de dezvoltarea website-ului sau poți alege pe altcineva, noi îți vom livra oricum toate fișierele necesare.

Notebook web design wireframe
Dezvoltare web

Dezvoltare web

Ne ocupăm de tot ce ține de crearea unui website. Fie că vorbim de un website de prezentare a serviciilor, un blog, un magazin online, o platformă de e-learning sau de rezervări, ne vom dedica 100% ideii tale.

Începem cu achiziția unui domeniu și a serviciilor de găzduire, pe care le oferim gratuit în primul an, urmând să începem dezvoltarea website-ului conform cerințelor tale. Va rezulta un website complet funcțional, interactiv și responsive (adică optimizat să se afișeze corect pe orice dispozitiv).

Va avea multiple funcționalități, precum carusel de imagini, formular de contact securizat, live chat, Instagram feed, recenzii preluate de pe Facebook ș.a. Vei avea acces la un panou simplu de control și la statistici despre traficul de pe site. Va fi evident și optimizat SEO, pentru a fi indexat corect pe Google și a-l aduce pe prima pagină.

Mentenanță site

Orice website necesită întreținere constantă, pentru actualizarea modulelor, pentru back-ups și pentru o securizare corectă. În plus, este nevoie de actualizarea datelor sau adăugarea de noi produse și articole.

Astfel că, dupa partea de dezvoltare web, fiecare site beneficiază gratuit de mentenanță în primul an de zile. Ne vom asigura în permanență că site-ul funcționează la parametri optimi, că nu apar erori și că fiecare utilizator are parte de o experiență plăcută pe site.

Ne ocupăm de securizarea site-ului prin sisteme de antivirus & antispam, facem back-up săptămânal și actualizăm mereu toate modulele și extensiile.

Îți oferim de asemenea training & asistență constantă pentru utilizarea panoului de control al website-ului, pentru adăugarea de produse noi sau articole, sau ne putem noi ocupa de acest aspect în cadrul unui pachet premium.

Dezvoltare web laptop tastare
Contact

Hai să îi dăm viață ideii tale!

Pentru mai multe detalii, o ofertă personalizată sau orice întrebări, trimite-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Implicare

Calitate

Profesionalism

Completează formularul iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.