Vrem să obții o prezență online de succes!

Excelăm pe partea de design & dezvoltare web, unde ne-am concentrat toată atenția, însă pentru că ne dorim să îți oferim un pachet complet de servicii de marketing digital, avem parteneri care sunt la rândul lor experți pe domeniul lor de activitate.

UI/UX design

Îmbinăm latura estetică cu cea practică pentru a crea un design unic, ce va oferi utilizatorului o experiență memorabilă. Plecăm de la un prototip (LoFI – low fidelity design) care evidențiază structura site-ului și arhitectura informațională, urmând să creăm design-ul HiFi (high fidelity), unde introducem paleta de culori, tipografia, imaginile, conținutul de text etc..

Design-ul final va reprezenta exact cum va arăta website-ul și va fi interactiv, pentru că va simula interacțiunea utilizatorului prin folosirea meniului, a butoanelor și a flow-ului în general.

Acest serviciu se referă doar la partea grafică a unui website, fără partea de dezvoltare web, și respectă principiile de UI/UX design. Poți alege să ne ocupăm noi în continuare de dezvoltarea website-ului sau poți alege pe altcineva, noi îți vom livra oricum toate fișierele necesare.

Notebook web design wireframe
Dezvoltare web

Dezvoltare web

Ne ocupăm de tot ce ține de crearea unui website. Fie că vorbim de un website de prezentare a serviciilor, un blog, un magazin online, o platformă de e-learning sau de rezervări, ne vom dedica 100% ideii tale.

Începem cu achiziția unui domeniu și a serviciilor de găzduire, pe care le oferim gratuit în primul an, urmând să începem dezvoltarea website-ului conform cerințelor tale. Va rezulta un website complet funcțional, interactiv și responsive (adică optimizat să se afișeze corect pe orice dispozitiv).

Va avea multiple funcționalități, precum carusel de imagini, formular de contact securizat, live chat, Instagram feed, recenzii preluate de pe Facebook ș.a. Vei avea acces la un panou simplu de control și la statistici despre traficul de pe site. Va fi evident și optimizat SEO, pentru a fi indexat corect pe Google și a-l aduce pe prima pagină.

Mentenanță site

Orice website necesită întreținere constantă, pentru actualizarea modulelor, pentru back-ups și pentru o securizare corectă. În plus, este nevoie de actualizarea datelor sau adăugarea de noi produse și articole.

Astfel că, dupa partea de dezvoltare web, fiecare site beneficiază gratuit de mentenanță în primul an de zile. Ne vom asigura în permanență că site-ul funcționează la parametri optimi, că nu apar erori și că fiecare utilizator are parte de o experiență plăcută pe site.

Ne ocupăm de securizarea site-ului prin sisteme de antivirus & antispam, facem back-up săptămânal și actualizăm mereu toate modulele și extensiile.

Îți oferim de asemenea training & asistență constantă pentru utilizarea panoului de control al website-ului, pentru adăugarea de produse noi sau articole, sau ne putem noi ocupa de acest aspect în limita unor ore/lună.

Dezvoltare web laptop tastare

Alte servicii de Marketing Digital

Punem foarte mult preț pe etica profesională, transparență și corectitudine față de client, motiv pentru care ne dorim să știi că serviciile de mai jos sunt oferite extern, prin parteneri de încredere. Vei avea parte însă de un pachet complet de servicii, vei putea ține legătura cu un singur Account Manager sau vei putea discuta direct cu fiecare partener.

Branding image

Branding & Identitate vizuală

Copywriting notebook

Copywriting & Content writing

PPC campaigns

Campanii PPC (pay-per-click)

Working business

Strategii de comunicare & PR

Business strategies

Social Media Management

Contact

Hai să îi dăm viață ideii tale!

Pentru mai multe detalii, o ofertă personalizată sau orice întrebări, trimite-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Implicare

Calitate

Profesionalism