Website-uri create cu pasiune

Punem multă pasiune în fiecare website creat de noi, suntem atenți la detalii și ne dorim să îți depășim așteptările. Poți vedea mai jos câteva din proiectele noastre finalizate.

Portofoliu

Website de prezentare

Ski Straja

Website de prezentare pentru o stațiune de schi, la care s-a lucrat mult la restructurarea informațiile vechi și la a oferi o experiență facilă și plăcută clientului.

Website de prezentare

Accent Residence

Website dinamic pentru un dezvoltator imobiliar, unde am pus accent pe un design minimalist și pe afișarea dinamică a fiecărui apartament din complex.

Website de prezentare

Denisa Irimia

Website de brand personal pentru servicii de marketing, în limba engleză. Blogul a fost de asemenea o cerință obligatorie, secționat pe diverse categorii, ce pot fi accesate direct din meniu.

Website de prezentare

Nadia Basarabă

Website de prezentare pentru servicii de marketing digital, cursuri și descărcare de eBook gratuit. Studiile de caz sunt prezentate în mod dinamic, cu adăugare facilă din backend pentru client.

Website de prezentare

Move & Relo Squad

Website de prezentare pentru o companie de mutări și debarasări mobilier. Obiectivul a fost prezentarea informațiilor, strângerea de leaduri prin formularul de solicitare ofertă și optimizarea SEO.

Website de prezentare

Centrul de Echitație Cișmașu

Website de prezentare pentru un centru de agrement și echitație din zona Brașovului. Un site bine structurat, cu informații la îndemâna și pagini dedicate fiecărui serviciu oferit.

Website de prezentare

ProMold Sib

Website de prezentare pentru o companie din industria automotive. S-a dorit un design aparte și o experiență a utilizatorului deosebită, care să creeze un impact asupra brandului.

eCommerce

MiruArt by Mirela Patraș

Magazin online pentru un brand local, un website complex cu afișare dinamică a fiecărei categorii de produse, cu formular de personalizare a produselor și integrarea plății cu cardul prin Stripe.

ONG

Sofia merge mai departe

Website de prezentare pentru o organizație non-profit. Au fost create butoane de donație cu sume prestablite și plată rapidă prin Stripe și pop-up cu detaliile bancare pentru alte donații.

Rezervări online

Tripsylvania Tiny House

Website de prezentare din domeniul HoReCa cu funcționalitate de rezervări online.

Blog

The Traveling Inversionista

Blog de travel și de investiții, creat într-un design ușor jucăuș, plăcut. Prezintă atât articole de blog, cât și ghiduri turistice create dinamic.

Website de prezentare

Anca Bucur

Website complex de prezentare a propriului brand, cu blog inclus și opțiune de achiziție a abonamentelor online.

Website de prezentare

Condra Special Construct

Website de prezentare detaliată a serviciilor oferite, catalog de lucrări și formular de contact pentru generare de lead-uri.

eCommerce

Forget about Age

Magazin online bilingv de produse cosmetice, dezvoltat într-un stil minimalist, curat.

eCommerce

ESSAVE

Website de eCommerce cu prezentarea diverselor categorii de produse, integrare plată cu cardul, emitere automată de facturi, modul de recenzii și sistem de inventariere.

Rezervări online

Dimineți în Cerdac

Website de prezentare dezvoltat pe baza unui design web unic, cu platforma de rezervări integrată, sincronizată cu Booking și Airbnb.

Platformă de memberships

Barre Fitness Academy

O platformă complexă pentru un studio online de fitness, cu posibilitate de rezervare online a claselor, achiziție de abonamente, platformă de memberships și acces restricționat în funcție de abonament.

Website de prezentare

Bunzac Media

Website dezvoltat pentru prezentarea serviciilor oferite și a portofoliului, cu formular de contact inclus și un design catchy, bold, bazat pe nuanțe de alb-negru.

Website de prezentare

Daniela Grapă Foto

Website de prezentare cu un design simplu, elegant, minimalist, ce are ca scop afișarea portofoliului foto cu tab-uri în funcție de tipul de eveniment.

Rezervări online

Mărgău Apuseni Retreat

Website de prezentare din domeniul HoReCa cu platformă de rezervări online.

Website de prezentare

Limpieza Fachadas

Website de prezentare bilingv englez-spaniol pentru o compania din Spania, cu formular complex de preluare de lead-uri pentru ofertare.

Conferință

MIB Awards România

Website de prezentare pentru o conferință națională, cu afișarea informațiilor despre eveniment, despre speakeri, bilet și link de plată în funcție de orașul de domiciliu.

Contact

Hai să îi dăm viață ideii tale!

Pentru mai multe detalii, o ofertă personalizată sau orice întrebări, trimite-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Implicare

Calitate

Profesionalism

Completează formularul iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.