Alege pe cineva care
se va dedica 100% proiectului tău

Află mai multe despre echipa noastră de Web Design & Development care se va dedicat în totalitate proiectului tău și îți sta la dispoziție pentru orice întrebări.

Implicare

Calitate

Profesionalism

Transparență

Punctualitate

Misiunea noastră

Ne dorim ca fiecare idee de business să fie adusă la viață cu multă dedicare și atenție la detalii, rezultând astfel un website care să depășească așteptările clienților și să producă rezultatele dorite.

Despre

O echipă dedicată
proiectului tău de Web Design & Dezvoltare

“Am început această agenție din pasiune pentru web design, decoperită în urma creării site-ului pentru propriul business. După mai bine de un an de studiu și experimentat, am decis că pot începe pe acest drum cu multă încredere în forțele proprii.

Sunt sigură că putem aduce un mare plus de valoare oricărei companii care își dorește să se dezvolte în online.”

Vanessa Ilie, Founder

Vanessa Ilie signature - Web design si dezvoltare
Vanessa Ilie marketing digital

Vanessa Ilie

Web Developer, Founder
Având experiență de business și de investiții, știe să gândească o structură strategică a website-ului, astfel încât acesta să fie profitabil. Este foarte atentă la detalii și tinde spre perfecțiune, astfel încât tot ceea ce creează caută să fie peste așteptările clienților ei.

Web design • Web development
Ilie Albert Victor

Albert Victor Ilie

Software Dev, Co-founder
Cu o experiență de peste 5 ani ca Software Developer, Victor aduce acestei agenții un aport semnificativ de cunoștințe în programare ce ajută la dezvoltarea de funcționalități complexe ale unui website.

Software development
Contact

Hai să îi dăm viață ideii tale!

Pentru mai multe detalii, o ofertă personalizată sau orice întrebări, trimite-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Implicare

Calitate

Profesionalism