Alege pe cineva care
se va dedica 100% proiectului tău

Află mai multe despre echipa noastră de Web Design & Development care se va dedicat în totalitate proiectului tău și îți sta la dispoziție pentru orice întrebări.

Implicare

Calitate

Profesionalism

Transparență

Punctualitate

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a ajuta fiecare client să își îndeplinească obiectivele de business prin crearea unui website de calitate, cu profesionalism, pasiune și dedicare.

Despre

O echipă dedicată
proiectului tău de Web Design & Dezvoltare

“Am început această agenție din pasiune pentru web design, descoperită în urmă cu mai mulți ani, când din dorința de a ajuta câțiva prieteni, am reușit să creez site-uri ce au primit multe aprecieri. Când lucrurile au devenit mai serioase, am urmat câteva cursuri și mi-am dat seama că este ceva ce îmi doresc să fac cu profesionalism și dedicare.

Având alături o echipă tânără, care pune suflet în tot ceea ce face, sunt sigură că putem aduce un mare plus de valoare oricărei companii care își dorește să se dezvolte în online.”

Vanessa Ilie, Founder

Vanessa Ilie signature - Web design si dezvoltare

Vanessa Ilie

Web Developer, Founder
Având experiență de business și de investiții, știe să gândească o structură strategică a website-ului, astfel încât acesta să fie profitabil. Este foarte atentă la detalii și tinde spre perfecțiune, astfel încât tot ceea ce creează caută să fie peste așteptările clienților ei.

Web design • Web development
Ilie Albert Victor

Albert Victor Ilie

Software Dev, Co-founder

Cu o experiență de peste 5 ani ca Software Developer, Victor aduce acestei agenții un aport semnificativ de cunoștințe în programare ce ajută la dezvoltarea de funcționalități complexe ale unui website.

Software development

Daniela Grapă

Junior Web Developer

 

Web Design • Web development

Nandor Kajcsa

Junior Web Developer

• Web development

Contact

Hai să îi dăm viață ideii tale!

Pentru mai multe detalii, o ofertă personalizată sau orice întrebări, trimite-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Implicare

Calitate

Profesionalism

Completează formularul iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.