Alege pe cineva care
se va dedica 100% proiectului tău

Află mai multe despre echipa noastră completă de Marketing Digital care te va aduce mai aproape de succes. Vei avea parte de un Account Manager care se va ocupa de toate serviciile de care ai nevoie, însă poți opta dacă dorești să discuți tu direct cu fiecare membru al echipei.

Implicare

Calitate

Profesionalism

Transparență

Punctualitate

Misiunea noastră

Ne dorim ca fiecare idee să fie adusă la viață cu multă dedicare și atenție la detalii, rezultând astfel un produs finit care să depășească așteptările clienților noștri și să producă rezultatele dorite.

Despre

O echipă completă de Marketing Digital

„Am început această agenție de Marketing Digital din pasiune pentru web design, decoperită în urma creării site-ului pentru propriul business. După mai bine de un an de studiu și experimentat, am decis că pot începe pe acest drum cu multă încredere în forțele proprii.

Pentru că mi-am dorit să ofer un pachet complet de servicii de Marketing Digital, am adus la un loc o echipă frumoasă, fiecare persoană activând în propriul domeniu din pasiune.

Sunt sigură că putem aduce un mare plus de valoare oricărei companii care își dorește să se dezvolte în online.”

Vanessa Ilie, Founder

Vanessa Ilie signature
Vanessa Ilie marketing digital

Vanessa Ilie

Web Designer, Founder
Având experiență de business și de investiții, știe să gândească o structură strategică a website-ului, astfel încât acesta să fie profitabil. Este foarte atentă la detalii și tinde spre perfecțiune, astfel încât tot ceea ce creează caută să fie peste așteptările clienților ei.

Web design • Web development
Ilie Albert Victor

Albert Victor Ilie

Software Dev, Co-founder
Cu o experiență de peste 5 ani ca Software Developer, Victor aduce acestei agenții un aport semnificativ de cunoștințe în programare ce ajută la dezvoltarea de funcționalități complexe ale unui website.

Software development
Ramona Manghiuc

Ramona Manghiuc

Graphic Designer

Cu un background în fashion și artă, te ajută să creezi identitatea pentru brandul tău care să fie actuală și peste 10 ani. Munca cu branduri internaționale a expus-o la diferite stiluri și mentalități și a ajutat-o să-și dezvolte creativitatea și dorința de a crea povești.

Branding • Identitate vizuală • Design grafic

Catalina Radu

Cătălina Radu

Copywriter

Copywriter și Social Media Marketer cu experiență în gestionarea prezenței
online a brandurilor mari și mici din domenii precum Banking, Educație, Sănătate, SaaS, Imobiliare, HoReCa, Travel sau Frumusețe.

Content writing • Copywriting • Social Media management

Simona Chiriac

Simona Chiriac

Social Media Manager

Adoră să creeze fiecărui brand o identitate pe platformele sociale prin conținut relevant și adaptat business-ului. Iubește ceea ce poate să facă prin scris, conturează emoții și aduce rezultate pentru că pornește mereu la drum cu o strategie de marketing bine pusă la punct.

Social Media management • Content writing • Copywriting

Nadia Basaraba

Nadia Basarabă

PPC Campaign Marketer

3+ ani de experiență în implementarea și gestionarea campaniilor de marketing în Google, Facebook + Instagram;

Îi place să creeze conținut și nu numai, să citească, să se relaxeze în natură și să călătorească, oriunde și oricând.

Campanii PPC Google Ads, Facebook  Ads & Instagram Ads

Ioana Man

Ioana Man

Google Ads Strategist

A lăsat în urmă opt ani de corporație, plecând de la o poziție de management pentru a-și urma impulsul de a învăța lucruri noi și de a se muta din zona de angajat în cea de antreprenoriat. Acum ajută firmele mici și mijlocii să își crească profitul și brandul prin promovare online.

Campanii PPC Google Ads • Partener Google Ads

Andrei Bunzac

Fotograf-Videograf

Cei aproximativ 10 ani de experiență au la bază un trio format din pasiune, creativitate și abilitate. În plus, Andrei și-a dezvoltat capacitatea de adaptare de la proiect la proiect, ceea ce îl face un om de imagine versatil.

Producție Video & Vizual-Aerială • Fotografie • Copywriting & Content writing • Social Media Management

Contact

Hai să îi dăm viață ideii tale!

Pentru mai multe detalii, o ofertă personalizată sau orice întrebări, trimite-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Implicare

Calitate

Profesionalism